Connect with us

EXKLUZIVNO

IPAK KRAJ: Ana Nikolić i Rasta u borbi za skrbništvo’!?

 

Iako su se nekoliko puta svađali pa ponovo mirili, popularni estradni dvojac Ana Nikolić i Rasta čini se, ovoga puta su odlučili reći konačni kraj jedno drugom. Ako je vjerovati pisanjima medija iz Srbije, Ana i Rasta od sada će svoja pitanja rješavati na sudu.

Advertisement

 

  • Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumijvanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspjeha”.

Advertisement

  • “Posljednjih mjeseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto odlučila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnijela tužbu za starateljstvo”, kaže izvor blizak pjevačici – prenosi magazin Alo!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

INSTAGRAM

Facebook

NAJČITANIJE

More in EXKLUZIVNO